Plaatsingswedstrijd acromeiden

Vandaag, 3 februari stond voor de acromeiden van Prinses Margriet weer een plaatsingswedstrijd op de planning. Voor 2 teams was dit hun eerste wedstrijd. Met een flinke delegatie op de tribune om toe te juichen moest het wel goed komen vandaag!

Britt en Vera waren als eerste team van Prinses Margriet aan de beurt. In blok 3 hebben zij samen met Linn en Nore hun oefening mogen tonen voor de jury. Ze hebben een prima eerste oefening laten zien met hier en daar kleine foutjes. Dit resulteerde in een score van 19.080 en daarmee zijn ze op een 5e plek geëindigd.
In hetzelfde blok mochten Linn en Nore weer aantreden. Zij hebben zich qua punten ten opzichte van vorige wedstrijd verbetert en kunnen met de feedback van de jury de volgende wedstrijd weer een beetje beter worden. Met een score van 16.290 zijn zij op een 6e plaats geëindigd.

In blok 5 was het de beurt aan Lyan, Mara en Bibi. Voor hen was het de eerste wedstrijd. En wat voor wedstrijd! Een mooie artistieke oefening en technisch ook stabiel. Daarmee werden ze beloond met een score van 20.370. Dit bracht hen net naast het podium op een 4e plek.

In wedstrijd 2 was het aan Ires en Lara weer tijd om te schitteren. Als allereerste team dat de wedstrijd mocht starten hebben ze zich ontzettend goed verbetert ten opzichte van hun vorige wedstrijd. Ze haalden een prachtige score van 20.430. 2.5 punten meer dan de vorige wedstrijd. Iets om heel trots op te zijn! Ze zijn met deze score op de 7e plek geëindigd.

Een mooie dag vandaag in de sporthal. De scores van vorige wedstrijd zijn verbeterd en voor 2 teams een mooie start van hun wedstrijdseizoen. Iets om heel trots op te zijn. Daniëlle is het in ieder geval wel!

Volgende wedstrijd is op 9 en 10 maart in Hattem. Dit is hun laatste kans om verbeterpunten door te voeren in de oefening.