Zaterdag 20 januari eerste plaatsingswedstrijd te Ede

Zaterdag was het weer zover. Het wedstrijdseizoen is weer officieel begonnen. Het was vanmorgen aan Linn Visser en Nore Visser om het spits af te bijten. In alle vroegte zijn ze vertrokken naar Ede om in het eerste blok van de eerste wedstrijd hun oefening te tonen. In het E-junioren deelnemersveld deden 5 teams mee waaronder Linn en Nore. Het was voor Nore de eerste keer dat ze mee mocht doen aan een acrowedstrijd en wat hebben ze het samen goed gedaan! Met een score van 15.030 punten hebben Linn en Nore nog wat verbeterpunten voor de volgende wedstrijd, maar ze mogen zeker trots zijn dat ze voor hun eerste wedstrijd deze mooie oefening hebben kunnen laten zien.

In wedstrijd twee was het de beurt aan Ires Siebelink en Lara Meulenbeek. Zij deden mee bij de E-senioren. Ook voor Lara was het haar eerste acrowedstrijd. Samen met Ires heeft ze een mooie stabiele oefening laten zien en dit werd beloond met een score van 17.990.
Ondanks de zenuwen dus een mooi resultaat voor de eerste wedstrijd.

Dit weekend moesten we helaas 2 teams afmelden. Hen zien we samen met de teams van vandaag op 3 februari weer terug voor hun volgende plaatsingswedstrijd in Lichtenvoorde. Daar zullen de teams van vandaag laten zien waar ze zich verbetert hebben ten opzichte van vandaag.
Daniƫlle is erg trots op de meiden en gaat samen met hen aan de slag voor de volgende wedstrijd.