Een fantastische uitvoering

Wat een fantastische uitvoering hebben we vanmiddag gehad. Zo trots op alle leiding en leden. In een bomvolle zaal lieten de leden hun kunnen zien. Tijdens de pauze was er een prachtige verloting waar heel veel Bredevoortse bedrijven hun bijdrage aan had geleverd. Aan het eind werden Aafke en Jorrit nog extra in het zonnetje gezet. Aafke heeft maar liefst 25 jaar les gegeven en Jorrit 12,5 jaar. De vereniging is super blij met hem en hoopt dat ze het nog lang blijven lesgeven.

Van Carmen moeten we helaas afscheid nemen omdat ze het niet meer kan combineren met haar werk en met de opleiding die ze is gaan volgen. We willen Carmen heel erg bedanken voor haar enthousiasme maar je blijft gelukkig nog op de achtergrond aanwezig.

De toestel commissie willen we ook in het zonnetje zetten want wat hebben zei weer hard gewerkt. Tot slot alle vrijwilligers die de hele dag in de zaal waren om alles klaar te zetten en de zaal aan te kleden zijn we enorm dankbaar voor hun inzet.