Podiumplaats voor Lyan en Mara

Zaterdag 22 april was het voor Lyan en Mara de laatste keer om hun acro oefening weer aan de jury en het publiek te laten zien. 

Er is door de KNGU een extra wedstrijd in het leven geroepen voor de duo’s en trio’s die de eerste of tweede ronde helaas niet aan het puntenlimiet kwamen en daardoor geen ronde verder mochten. 

Lyan en Mara begonnen de wedstrijd vrij ontspannen, de druk was er af en ze wilden gewoon nog één keer schitteren. En dat deden ze! 

Ze lieten een mooie stabiele oefening zien aan de jury en dat werd beloond met 20.820 punten. Hun hoogste puntentotaal van dit seizoen! Aan het einde van de wedstrijd mochten ze dan ook plaatsnemen op de tweede plek van het ereschavot. 

Mooier kun je het seizoen niet afsluiten. Vanaf hier gaan we weer hard trainen voor het nieuwe seizoen. Maar de dames mogen eerst genieten van hun tweede plek. Ook voor Danielle, hun trainster was het een prachtige afsluiting van haar eerste wedstrijd seizoen.