Acro wedstrijden 12 februari

12 februari, was het voor Lyan en Mara weer tijd om hun acro oefening voor de jury te tonen. Dit keer in Warnsveld. In het laatste blok mochten de meiden als eerste hun oefening laten zien. In hun nieuwe pakjes!

Ze lieten een mooie stabiele oefening zien en genoten er zichtbaar van! Alle onderdelen zonder grote fouten uitgevoerd en het artistieke deel van de oefening zag er ook keurig uit. Eenmaal van de vloer afgelopen klonk er dan ook een vreugdekreet door de zaal van trots en opluchting. 

Helaas was de jury minder positief over de oefening waardoor er alsnog een lage score toebedeeld werd. 

Toch mogen de meiden trots zijn op zichzelf. Ze hebben zich ten opzichte van hun vorige wedstrijd flink verbeterd en een mooie oefening laten zien. Hun trainster Daniƫlle is meer dan trots en we gaan hard aan de bak om er volgend seizoen een groot succes van te maken.