Eerste dynamic tennis wedstrijd nieuwe seizoen 2020/2021

Afgelopen zondag, 20 september,  hebben we weer de eerste competitie wedstrijden gehad van Dynamic Tennis.  De eerste zonder Inge. Toch gek dat ze er niet meer bij is. We hebben zoveel plezier gehad samen. Inge we missen je! Jolanda en Judith moesten drie wedstrijden spelen  en begonnen enthousiast en volle goede moed. Veel nieuwe tegenstanders dus was het even aftasten hoe de tegenstander te werk zou gaan. De teams waren erg gewaagd aan elkaar. Alle wedstrijd werden uitgespeeld in verlenging en met tiebreaks. Uiteindelijk elke wedstrijd een helft gewonnen en een helft verloren, maar de verschillen waren zo klein. We gingen met een goed gevoel naar huis. Het was gezellig en we hebben goed gespeeld! Volgende keer, 18-10 moeten we naar Winterswijk!