Harm Takke sponsort fiets

Harm Takke tweewielers uit Dinxperlo heeft voor de verloting van gymvereniging prinses margriet uit Bredevoort de super hoofdprijs gesponsord.Zaterdag 16 november had de vereniging haar twee jaarlijkse gymnasstiek uitvoering. De vereniging heeft zelf een hele actieve activiteiten commissie die zelf de hele verloting regelt. De plaatselijke middenstand sponsort ook een flink aantal extra prijzen en daar is de vereniging heel erg blij mee. Als super hoofdprijs was er dit jaar een prachtige damesfiets beschikbaar gesteld door Harm Takke tweewielers. Deze werd na de pauze getrokken door Riny te Kulve, eigenaar van het grachthuis als extra prijs. De vereniging is enorm blij met alle gesponsorde prijzen en bedankt alle bedrijven ontzettend voor het beschikbaar stellen van de prijzen.