VACATURE

Gymnastiekvereniging Prinses Margriet Bredevoort is op zoek naar een penningmeester.

 Wij zijn een gezellige en actieve gymnastiekvereniging in Bredevoort. Als gymnastiekvereniging hebben we een zeer gevarieerd aanbod van lessen. Dat begint al met de allerjongsten. Zo gauw je kunt lopen kun je al naar de ouder en peutergym. Verder zijn er natuurlijk de gymlessen voor de jeugd. De talenten gaan ook naar de selectie en doen mee aan wedstrijden. We hebben ook een hele actieve jongensgroep. De acro lessen zijn erg populair en ook hier doen we mee aan wedstrijden. Daarnaast zijn er enkele volleybal groepen, er is een dynamic tennis groep en een volwassen turngroep. Als deze activiteiten zijn mogelijk door enthousiaste vrijwilligers en bestuurders. Voor het bestuur zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Taken van de penningmeester:

  • Je zorgt voor de maandelijkse incasso.
  • Je zorgt voor de betaling van de facturen
  • Je zorgt voor de betaling van de vergoedingen van de leiding.
  • Je neemt actief deel aan de vergaderingen
  • Je denkt actief mee over de toekomst van de vereniging.

Heb je interesse of wil je graag meer weten neem dan contact op met:

Hans Winkelhorst, tel. 0543 452 114, h.c.winkelhorst@planet.nl  of met de voorzitter Hermien Janssen tel. 06 253 938 20.