Wedstrijdverslag 19 januari

Zaterdag 19 januari vond de tweede plaatsingswedstrijd van de acro district Oost plaats. Aan deze wedstrijd deden namens Prinses Margriet drie teams mee.

In de eerste wedstrijd van de dag waren de jeugdmeiden E-niveau aan de beurt. Het trio Nienke van Koersveld, Ires Siebelink en Lisa ter Horst mochten hun oefening aan de jury laten zien. De meiden draaiden een goede oefening en eindigde hiermee op een  6e plaats.

Daarna mochten Lyan Wikkerink en Lonneke Woerds hun oefening laten zien. Zij namen deel aan de categorie E-niveau jeugd. Voor Lonneke was dit haar allereerste wedstrijd ooit, erg spannend dus! De oefening ging goed en zorgde ervoor dat de meiden op een 9e plaats eindigde.

In de middag wedstrijd was het de beurt aan Amber Berendsen en Marin Wikkerink. Zij vallen onder de categorie; E-niveau junior. Na de oefenwedstrijd in December hebben de meiden hard gewerkt en lieten een goede oefening zien. Zij eindigde op een 8e plaats.

We kijken terug op een geslaagde dag. Volgende week is de eerste wedstrijd op C en D niveau. Hieraan zullen twee teams van Prinses Margriet aan deel nemen.