Even voorstellen : Sharon Bollen

Hallo allemaal!

Zoals jullie misschien al hebben vernomen zal ik aankomend seizoen een aantal lessen bij Prinses Margriet gaan verzorgen. Ik zal me even voorstellen.. Mijn naam is Sharon Bollen, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Winterswijk. Ik heb zelf altijd met veel plezier geturnd in de 5e divisie en ben voor de meiden van de acro waarschijnlijk een bekend gezicht op de wedstrijden, hier doe ik namelijk zelf nog actief aan mee op het D-niveau. Daarnaast ben ik ook jurylid in dit discipline op zowel ABC als DE niveau. Het afgelopen jaar ben ik leiding geweest bij Penta Winterswijk voor de selectiegroepen en dat zal ik ook dit jaar blijven doen.

Ik heb er ontzettend veel zin in om bij jullie in Bredevoort aan de slag te gaan en zie dit zeker als een mooie uitdaging! We gaan er samen een leuke tijd van maken!

Aangezien ik op dit moment nog op Mallorca zit voor mijn zomerbaantje als reisleiding bij Corendon/GOfun zullen de trainingen een weekje later beginnen. Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten in de eerste week van september (vanaf 3 september).

Tot dan!
Sportieve groet, Sharon

Geef een antwoord