Prinses Margriet door naar finale

Zarerdag 7april was de derde en ook laatste plaatsings wedstrijd voor de meiden van Prinses Margriet! Deze keer is het ook weer super gegaan en mochten de meiden voor het eerst in de nieuwe verenigingspakjes meedoen.
In wedstrijd 1 waren de pupillen Quinty, Diede en Sofie aan de beurt. Quinty is als tweede geeindigt bij pupil 1 D3. Diede heeft ook een mooie tweede plaats behaald en Sofie is net buiten de prijzen als vierde geeindigt bij pupil 2. Alle 3 zijn ze door naar de finale!

In wedstrijd 2 waren de instappers Danique en Marin aan de beurt. Linn zou eigenlijk ook mee doen maar die was in Hellendoorn met Joyce voor de acro wedstrijden. Danique heeft met een mooie score een gedeelde tweede plaats behaald. Marin is als dertiende geeindigt ook met een mooie score. Linn en Danique zijn ook beide door naar de finale!
In wedstrijd 3 was het de beurt aan de Jeugd Lisa, Lyan en Sarah. Maar ook aan Junior Ymke. Maud en Aranka zouden eigenlijk ook mee doen maar die waren en niet bij. Ymke en Lyan zijn allebei op de mooie eerste plaats geeindigt. Lisa wist een mooie derde plaats te behalen en Sarah is net buiten het podium op de vierde plaats geeindigt. Alle vijf ook door naar de finale!
Al met al dus een super wedstrijd dag gehad! We zijn super trots op alle tunsters. Jytte was deze dag mee als hulp en heeft het ook super gedaan, waar we heel blij mee waren.
Mitit en Ymke heel erg bedankt voor het begeleiden van de meisjes.
Op naar de finale van 2 juni!

Geef een antwoord