Medaille regen Prinses Margriet

Vandaag was het dan zover. de 2e plaatsingswedstrijd van dames turnen 6e divisie. Namens pr. Margriet deden er maar liefst 11 turnsters mee en wauw! Wat een geweldige dag was het!

In wedstrijd 1 was het de beurt aan de pupillen. Quinty heeft een prachtige bronzen medaille in de wacht geslepen bij pupil 1 D3. Bij pupil 2 heeft Diede een mooie 4e plaats behaald en sofie zelfs een 1e plaats! Wat een prachtige start van de dag! Jytte heeft helaas door een gebroken arm niet mee kunnen doen maar heeft perfect geassisteerd en de meiden gezelschap gehouden.

In wedstrijd 2 mochten onze jongste toppers aan de bak, de instappers. Marin turnde haar eerste selectie wedstrijd ooit en wist een nette 13e plaats te behalen. Linn wist in diezelfde categorie de gouden medaille te bemachtigen! Danique komt ook in deze categorie uit maar zij was vandaag niet aanwezig. Ook wedstrijd 2 was een top ronde!

De laatste wedstrijd van de dag…. onze junior, senior en 4 jeugd meiden mochten het afsluiten voor ons en wat hebben ze dat prachtig gedaan! Zowel maud als onze jarige ymke hebben de 1e plaats behaald! Natuurlijk hebben wij met zijn allen ook nog even voor ymke gezongen šŸ˜‰ Bij de jeugd is lyan op een nette 5e plaats geĆ«indigd en sarah op de 4e plaats. Lisa kwam op het podium en ging naar huis met brons. Als afsluiter in deze categorie wist aranka zelfs op nummer1 te eindigen en mag een gouden medaille aan de collectie toevoegen!

Wat een prachtige resultaten vandaag en wat ben ik als trainster ontzettend trots wat al deze meiden hebben bereikt! Van onzekere turnsters die hun 1e wedstrijd draaien tot turnsters die zeggen dat de zenuwen weg zijn en er gewoonweg zin in hebben! Helemaal geweldig en dan ook nog eens allemaal zulke prachtige resultaten, trotser dan dit kan ik niet zijn!

Op naar jullie laatste plaatsing op 7 april en dan gaan we allemaal voor de finale! ?

Geef een antwoord