Opnieuw fantastische dag!!

Vandaag vond voor de e lijn de 2e wedstrijd plaats.
Startende met de E-instap vanmorgen vroeg in dinxperlo.

Marin en lisa mochten als eerste hun oefening laten zien, gevolgd door nienke en loes. Met 20.550 punten zijn marin en lisa op een 5e plaats geëindigd.  Nienke en loes wisten 22.850 punten te behalen en eindigde hiermee op de 3e plaats.

Vervolgens was het de beurt aan onze jeugd teams. Ondanks dat aranka de hele week ziek thuis heeft gezeten, wou ze haar teammaatje niet in de steek laten en heeft ze samen met jytte een prima oefening neergezet. Met hier en daar wat foutjes wisten de 22.800 punten te halen, dit leverde een 6e plaats op.

Amber, Diede en Danique wisten bij hun categorie 21.360 punten te halen en eindigde vandaag op een 5e plaats.

Amber, Diede en Danique hebben zich door de hogere prestatie bij de vorige wedstrijd weten te plaatsen voor het ONK op 17 maart in Wapenveld.

Geef een antwoord