Fantastische start acro seizoen prinses margriet

Zaterdag 6 januari was de eerste acro plaatsingswedstrijd van dit seizoen. De e lijn mocht de spits afbeiten in Rijssen.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan de instappers. Hieraan deden van prinses margriet twee duo’s mee. Marin en Lisa eindigden op een 5e plaats met 21.200 punten. In dezelfde groep behaalden Nienke en Loes 22.800 punten en dat was goed voor een 3e plaats.

In wedstrijd twee was de de jeugd aan bod. Hier deden Jytte en Aranka aan mee. Met een mooie oefening wisten ze een 2e plaats te bemachtigen met maar liefst 23.580 punten. Ook het trio Amber, Diede en Danique kwam uit in de jeugd categorie. Met 21.410 punten wisten zei vandaag de bronzen medaille in de wacht te slepen.
Een prachtige start van het acro seizoen!! Iedereen heeft hard gewerkt en dat werpt z’n vruchten af. Hier mogen we met z’n allen heel trots op zijn!!
Op 3 februari mogen deze dames opnieuw schitteren op de volgende plaatsingswedstrijd in Dinxperlo.

Geef een antwoord